Viking's Treasure

Poveştile adevărate ale Vikingilor au fascinat întotdeauna oamenii. Vikingii au călătorit mai departe decât europenii de până la ei. Au exploatat bogăţiile din Orient, au explorat apele necunoscute ale Atlanticului de Nord, s-au stabilit ca fermieri în Groenlanda şi au descoperit America mai înainte cu cinci sute de ani decât Columb. Comoara Vikingilor realizată de Net Entertainment oglindeşte această saga fantastică, în imagini, sunete şi animaţie, redând întunecata, mistica atracţie exercitată de aceşti cuceritori Norvegiei.

Viking´s Treasure este un joc electronic video cu 5 role, 15 rânduri, mai multe monede, un simbol Wild (imaginea Viking ca wildcard) și un simbol Scatter (comoara de aur ca simbol pentru multiplicarea premiului și o rotire bonus gratuită). Premiile de linie se dublează în cazul liniilor cu simboluri Wild, iar toate câștigurile se triplează în timpul rotirilor bonus.

Puteți paria între 1 și 5 monede per linie câștigătoare pentru fiecare rotire. Cu 15 linii câștigătoare, se ajunge până la 75 monede per rotire.

Jocuri mecanice de aventură

Alte jocuri electronice de la Net Entertainment

Încercați jocuri noi și jocuri electronice online populare, gratuit
Ariana Video slot Microgaming Jucați
Big Bad Wolf Video slot Quickspin Jucați
Cat Queen Video slot Playtech Jucați
Game of Thrones Video slot Microgaming Jucați
Khepri Video slot Leander Games Jucați
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Merlin's Millions Video slot NextGen Gaming Jucați
Book of Ra Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Desert Treasure Video slot Playtech Jucați
Dolphin’s Pearl Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Kong Video slot Playtech Jucați
Mega Joker Slot Novomatic Jucați
Mega Moolah Video slot Microgaming Jucați
Sizzling hot deluxe Slot Novomatic Jucați

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord