Mega Fortune Dreams

Legenda continuă. Vă prezentăm un joc electronic destinat să devină unul dintre cele mai populare. După succesul enorm și popularitatea constantă a jocului electronic Mega Fortune, Net Entertainment prezintă versiunea nouă și îmbunătățită - Mega Fortune Dreams.

Aceasta are nu doar elemente grafice și sunete noi, dar și jocul în sine a fost reorganizat. S-au adăugat noi caracteristici, iar numărul de linii câștigătoare a fost redus. Mega Fortune Dreams™ este un joc electronic video cu 5 role și 20 de linii câștigătoare. Palmierii înlocuiesc toate celelalte simboluri ca simbol Wild. Trei palmieri activează o rotire suplimentară, în timp ce simbolurile Wild rămân la locurile lor. Jocul oferă rotiri gratuite, multiplicarea premiilor și un joc bonus, în care puteți roti pentru a câștiga premii grozave și un jackpot fantastic. Caracteristica AUTOPLAY este, și ea, disponibilă, în principal după rotirile bonus. Găsiți o descriere detaliată a jocului și o recenzie și la casinosearch.eu – Mega Fortune Dreams Review.

Nimeni nu știe de ce versiunea originală a fost atât de populară. Cel mai probabil succesul s-a datorat jackpotului său enorm, de mai multe milioane de euro. O astfel de sumă poate îndeplini chiar și cele mai incredibile vise. Credem că noua versiune îi va atrage și mai mult pe jucători.

Jocuri mecanice clasice

Alte jocuri electronice de la Net Entertainment

Încercați jocuri noi și jocuri electronice online populare, gratuit
Ariana Video slot Microgaming Jucați
Big Bad Wolf Video slot Quickspin Jucați
Cat Queen Video slot Playtech Jucați
Game of Thrones Video slot Microgaming Jucați
Khepri Video slot Leander Games Jucați
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Merlin's Millions Video slot NextGen Gaming Jucați
Book of Ra Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Desert Treasure Video slot Playtech Jucați
Dolphin’s Pearl Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Kong Video slot Playtech Jucați
Mega Joker Slot Novomatic Jucați
Mega Moolah Video slot Microgaming Jucați
Sizzling hot deluxe Slot Novomatic Jucați

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord