Game of Thrones

Game of Thrones


Evaluat de Grisio VIP Club Microgaming
Tip de joc Joc electronic video
Raport de aspect 16:9 (ecran lat)
Tip de role Rotitoare
Role 5 role, 3 rânduri, 15 linii de pariu
Profit jucător 95 - 96 %
Pariu minim 0,20 euro
Pariu maxim 20 euro

Daca esti fan Game of Thrones, vă puteți bucura acum de spectacolul preferat sub forma unui joc mecanic și câștiguri frumoase. Acest lucru a fost posibil datorită celor de la Microgaming în colaborare cu HBO.

Jocuri mecanice licențiate cu personaje din serial

Se întâmplă adesea ca jocurile mecanice cu licență de film sa ofere un design vizual uimitor, dar nu au un conținut interesant care te-ar păstra în joc. Din fericire nu este cazul in Game of Thrones. Microgaming nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Nu vă așteptați la un miracol în ceea ce privește diversitatea jocului. Cu toate acestea, printre jocurile licențiate, Game of Thrones se situează cu siguranță peste medie. Atmosfera acestui joc va va atrage și nu va va mai lăsa să plecati.

Game of Thrones joc mecanic online

Acest joc mecanic are 5 tamburi cu clasic 3 rânduri si 15 linii de câștig. Autorii au adăugat mai multe variante de joc care fac jocul mai dinamic și distractiv de jucat. Jocul este bazat pe simbolul Wild si Scatter. Un simbol Wild arata ca logo-ul GOT și înlocuiește orice alt simbol într-o linie câștigătoare. Scatter este simbolul Tronului de Fier și va deveni pictograma ta preferată. Ori de câte ori apare de două ori în câmpul de joc, veți obține unul din cele 4 bonusuri aleatorii (1, 5, 30 sau 300 €). În cazul în care 3 sau mai multe dintre aceste simboluri apar, puteți alege din nou unul dintre cele 4 bonusuri și obții de la 8 pana la 18 rotiri gratuite + posibilitatea de a multiplica câștigurile de până la 5 ori. Jocul include de asemenea funcția clasica de joc de noroc în care vă puteți dubla câștigul sau pierde.

Design vizual

Aspectul vizual al întregului joc este bazat pe show-ul TV și au avut grija sa fie redat chiar și cele mai mici detalii. Simbolurile sunt foarte detaliate și bine făcute. Simbolurile care sunt afișate sunt bazate pe familia la care ați promis loialitatea la început. Experiența de joc este sporită de scene direct din film care apar în timpul jocului și creaza atmosfera de joc. În loc de muzica de generic, cântecul original al serialului este auzita in fundal, chiar de la început.

Evaluarea jocului Game of Thrones

Versiunea jocului mecanic Game of Thrones este foarte bine facuta. Acesta include destul de numeroase variante de joc (în comparație cu jocurile licențiate). Microgaming a pus un pariu sigur; ei știu ce fac și au creat un joc foarte solid. Dacă sunteți familiarizat cu serialul GOT si va plac jocurile mecanice, acest joc este cu siguranta pentru tine.

Jocuri mecanice cu filme

Alte jocuri electronice de la Microgaming

Încercați jocuri noi și jocuri electronice online populare, gratuit
Big Bad Wolf Video slot Quickspin Jucați
Cat Queen Video slot Playtech Jucați
Dracula Video slot Net Entertainment Jucați
Khepri Video slot Leander Games Jucați
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Merlin's Millions Video slot NextGen Gaming Jucați
Book of Ra Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Desert Treasure Video slot Playtech Jucați
Dolphin’s Pearl Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Gonzo’s Quest Video slot Net Entertainment Jucați
Kong Video slot Playtech Jucați
Mega Fortune Dreams Video slot Net Entertainment Jucați
Mega Joker Slot Novomatic Jucați
Sizzling hot deluxe Slot Novomatic Jucați

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord