Desert Treasure

Desert Treasure


Evaluat de Grisio VIP Club Playtech
Tip de joc Joc electronic video
Raport de aspect 4:3
Tip de role Spinning Reels
Tamburi 5 role, 20 de linii de pariere
Profit jucător 97 %
Pariu minim €0.01
Pariu maxim €5
Caracteristicile jocului Rotiri gratuite, substituții sălbatice, simbolul scatter, multiplicator 3x Wild , clic pe bonus

Există deja numeroase mașini mecanice cu temă deșert. Asta înseamnă că Desert Treasure are o poziție dificilă chiar de la început în măsura în care vrea sa capteaze atenția jucătorilor și mai mult nici nu suntem convinși că are multe de oferit. Dar hai sa incepem de la început.

Dacă sunteți fascinati de povestea lui Lawrence din Arabia, jocul mecanic Desert Treasure va fi doar o ceașcă de ceai; Cu toate acestea, noi mărturisim că pentru noi există deja prea mult "nisip" în cazinourile din zilele noastre. Jocul în sine a fost proiectat de Playtech, și portofoliul propriu deja include mai mult decât suficiente jocuri cu temă similară.

Un joc mecanic din vremurile vechi

Desert Treasure este o mașină de joc online cu cinci role și 20 de linii câștigătoare. Are deja câțiva ani de când a fost introdusă pe piață, iar aspectul vizual este datat. Chiar dacă grafica este variată, este clar că jocul este trecut și sunetele sunt foarte simple. Nu există sunete muzicale.

Imaginile de pe role oferă tema aventurii deșertului pe care ați selectat-o la începutul jocului. Simbolurile de nivel inferior sunt reprezentate de diferite exemple din fauna egipteană, în timp ce simbolurile de nivel superior includ, de exemplu, oaza, camila sau negustorul deșertului cu un ochi.

Traditionalele premii speciale

În afară de simbolurile standard, jocul oferă și altele simboluri speciale. Clasicul bonus wild este reprezentat de regele cobra care poate înlocui orice alt simbol în linia câștigătoare (în afară de scatter și bonus). Dacă o linie conține 2 sau mai multe dintre acestea simboluri veți primi de asemenea un bonus generos pentru câștigurile dvs.

Simbolul Scatter este reprezentat de o prințesă cu părul negru. Câștigurile de scor se înmulțesc cu pariul total și se adaugă la câștigurile din linii. Dacă ecranul conține 3 sau mai multe simboluri scatter în același timp, veți obține în plus 10 rotiri gratuite. În plus față de bonus, fiecare câștig în rotirile gratuite va fi înmulțite cu trei.

În plus așa-numitul Bonus este o adevărată specialitate. Acest simbol este reprezentat de o hartă și dacă aveți de la 3 până la 5 dintre aceste simboluri pe role în orice linie activă câștigătoare va începe o rundă de bonus. Există un negustor al deșertului care vă va oferi o alegere din mai multe comori si depinde doar de dumneavoastră care comoară si ce valoare veti alege.

Evaluarea jocului mecanic Desert Treasure

Cam asta este. Prea putin ? Prea mult ? Aș spune că este mai degrabă fostul. Dar dacă ai nevoie de o distragere rapidă și simplă s-ar putea să fii mulțumit. Putem recomanda jocul Desert Treasure pentru cei care nu sunt interesați de jocuri complicate, dar mai degrabă doresc să joace ceva rapid și simplu.Și dacă sunteți un fan al temei desertului, acesta este probabil alegerea potrivită pentru dvs. Dar restul dintre noi probabil că mergem mai degrabă să jucăm altceva .

Jocuri mecanice cu deşert

Alte jocuri electronice de la Playtech

Încercați jocuri noi și jocuri electronice online populare, gratuit
Ariana Video slot Microgaming Jucați
Big Bad Wolf Video slot Quickspin Jucați
Dracula Video slot Net Entertainment Jucați
Game of Thrones Video slot Microgaming Jucați
Khepri Video slot Leander Games Jucați
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Merlin's Millions Video slot NextGen Gaming Jucați
Book of Ra Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Dolphin’s Pearl Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Gonzo’s Quest Video slot Net Entertainment Jucați
Mega Fortune Dreams Video slot Net Entertainment Jucați
Mega Joker Slot Novomatic Jucați
Mega Moolah Video slot Microgaming Jucați
Sizzling hot deluxe Slot Novomatic Jucați

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord