Ariana
Tip de joc Joc electronic video
Raport de aspect 16:9 (ecran lat)
Tip de role Rotitoare
Role 5 role, 3 rânduri, 25 linii de pariu (fixe)
Profit jucător 95 - 96 %
Pariu minim 0,25 euro
Pariu maxim 125 euro
Caracteristicile jocului Rotiri gratuite, Substituții wild, Simboluri wild stivuite, Simboluri extinse

Lumea necunoscută a mării, comori, sirene și o frumoasă prințesă. Aceasta este o scurtă descriere a jocului Ariana, noul produs Microgaming. Marea conține diverse mistere ascunse, dar, mai dincolo de toate, are și premii foarte generoase.

Ariana este un joc electronic video cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de pariu, care vă spune povestea prințesei sirene Ariana. Dar, dacă vă așteptați la efecte elaborate, imagini încântătoare și un adevărat ospăț vizual, s-ar putea să fiți dezamăgiți. Acest joc se bazează pe alte lucruri, nu pe aspectul audiovizual. Partea grafică nu e deloc rea, dar nu iese în evidență.

Prin urmare, jocul încearcă să vă atragă în alt mod. De exemplu, prin caracteristicile sale speciale. Permiteți-ne să vi le prezentăm pe cele două care credem că vă vor plăcea cel mai mult. Prima caracteristică e reprezentată de „simbolurile extinse”, adică atunci când obțineți 3 simboluri identice pe prima rolă. Dacă și celelalte role conțin aceste simboluri și ele se află pe linia de pariu, sunt completate automat în toate câmpurile. Și, desigur, acest lucru înseamnă câștiguri importante.

A doua caracteristică interesantă constă în rotiri gratuite. Simbolul stea este legat direct de rotirile gratuite. Dacă rotiți 3 simboluri stea în orice câmp de pe cele cinci role, câștigați imediat 15 rotiri gratuite. Desigur, rotirile se cumulează dacă reușiți să obțineți din nou 3 simboluri stea în cursul rotirilor gratuite. Jocul include și popularele simboluri Wild, care oferă cel puțin câștiguri micuțe atunci când sunt asociate unei combinații reușite.

Cel mai mic pariu acceptat este de 0,25 euro, iar suma maximă pe care o puteți câștiga este de 30.000 euro. Dacă vă plac jocurile electronice cu teme acvatice, acesta este jocul potrivit pentru dvs.

Jocuri mecanice cu basme

Alte jocuri electronice de la Microgaming

Încercați jocuri noi și jocuri electronice online populare, gratuit
Big Bad Wolf Video slot Quickspin Jucați
Cat Queen Video slot Playtech Jucați
Dracula Video slot Net Entertainment Jucați
Khepri Video slot Leander Games Jucați
Lucky Lady’s Charm Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Merlin's Millions Video slot NextGen Gaming Jucați
Book of Ra Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Desert Treasure Video slot Playtech Jucați
Dolphin’s Pearl Deluxe Video slot Novomatic Jucați
Gonzo’s Quest Video slot Net Entertainment Jucați
Kong Video slot Playtech Jucați
Mega Fortune Dreams Video slot Net Entertainment Jucați
Mega Joker Slot Novomatic Jucați
Sizzling hot deluxe Slot Novomatic Jucați

Acesta pagina foloseste cookie-uri, care ne ajută să îmbunătatim calitatea conținutului afișat. Cookie-urile pot fi blocate în setările browser-ului. Acest site este destinat persoanelor în vârstă de peste 18 ani.

Sunt de acord